• Новое

    AMIX Ecdy Sterones 90caps

    34,00 €
    Количество

    AMIX Ecdy-Sterones 

     

    Ekdisteroni ir uzlabota dabiska formula, kuras pamatā ir Beta ekdisterons, kuru izstrādājis tikai AMIXTM.

    AmixTM EcdySterones ir paredzēts lietošanai pieredzējušiem kultūristiem, sportistiem un citiem, kas vēlas uzlabot savu ķermeņa uzbūvi un veiktspēju.

    AmixTM EcdySterones apvieno augstas kvalitātes Beta Ecdysterone un sinerģijas kompleksu, kas sastāv no savvaļas jama saknes ekstrakta, Maca saknes ekstrakta, Damiana, Gamma Oryzanol un Testofen® Fenugreek.

    Dabīgs (augu) produkts
    Satur CRT-ss
    Dārzeņu kapsulas

    Beta ekdisterons (Cyanotis Arachnoidea) - ir augu sterīns, ko plaši izmanto ķermeņa veidošanā un muskuļu veidošanā. Beta-ekdisterons palīdz radīt ļoti anabolisku vidi organismā, kā rezultātā rodas daudzas veiktspējas uzlabošanas priekšrocības.

    Diosgenīns ir savvaļas jamsu sakneņu ekstrakts, Dioscorea Villosa. Meksikas savvaļas jamss satur DHEA prekursoru, un ir pierādīts, ka tas palīdz uzturēt veselīgu hormonu ražošanu. Savvaļas Jamsa ekstrakts satur glikozīdus un steroīdu saponīnus, diosgenīnu, alkaloīdus, tanīnus, fitosterīnus un cieti.

    Peru Maca gadsimtiem ilgi ir izmantojuši Peru iedzīvotāji, lai saglabātu enerģiju un izturību. Tas ir dabisks hormonālais līdzsvars, kas sniedz milzīgu labumu veselībai.

    Damiana ekstrakts ir krūms, kura dzimtene ir Teksasas Dienvidrietumi. Tas pieder pasifloru ģimenei. Damiana palīdz uzturēt normālu seksuālo funkciju un garīgo labsajūtu. Veicina svara zudumu, regulējot kuņģa iztukšošanos.

    Gamma orizanols ir vielu maisījums, kas iegūts no rīsu kliju eļļas, ieskaitot sterīnus un ferulīnskābi. Gamma orizanols stimulē endorfīnu izdalīšanos. Gamma orizanols palielina ķermeņa muskuļu masu, palielina spēku, uzlabo atveseļošanos pēc treniņa, samazina ķermeņa tauku daudzumu un sāpīgumu pēc treniņa.

    Testofēns ® Fenugreek ir Fenugreek ekstrakta paraksta nosaukums. Lai gan Fenugreek ir daudz pielietojumu veselībai, ir pierādīts, ka Testofēna ® aktīvās sastāvdaļas palielina testosterona līmeni un tādējādi palielina libido, muskuļu masu un Imūnās funkcijas. Testofēns ® ir Fenugreek ekstrakts, kas standartizēts pēc 50% fenuzīda satura.

    Sastāvdaļas: Cyanotis arachnoidea, savvaļas jamsu sakņu ekstrakts, augu kapsula (hidroksipropilmetilceluloze, attīrīts ūdens, krāsviela: kalcija karbonāts), magoņu sakņu ekstrakts, Damiana ekstrakts, Testofēns®, Fenugreek (Trigonella foenum graecum), Gamma orizanols, stabilizators: methocel® hidroksipropilmetilceluloze, pretsalipes līdzekļi: magnija stearāts un silīcija dioksīds.

    Ieteicamā deva: lietojiet 3 kapsulas dienā pirms treniņa. Dienās, kas nav saistītas ar treniņiem, lietojiet no rīta ēšanas laikā. Izmantojiet šo produktu pēc iespējas vairāk. 8 nedēļas, pēc tam 4 nedēļas pārtraukuma.

    Supplement Facts: Iepakojums: 90 kapsulas, Neto svars: 66,6 g.
    Serving size: 3 capsulesServings per container: 30
    Amount perServing (3 capsules)
    Cyanotis Archnoidea (Standardized for 90% Beta Ecdysteron)450 mg
    Wild Yam Root Extrakt (Standardized for 15% Diosgenin Saponins)450 mg
    Maca Root Extrakt (Standardized for 10% Lepidium Meyenii)300 mg
    Damiana extrakt /4:1/ Turnera diffusa Wild.) (Leafs)300 mg
    Testofen® Fenugreek (Standardized for 50% Fenuside) (Trigonella Foenum Graecum) (Seed)150 mg
    Gamma Oryzanol (from Brown Bran Oil)150 mg

    Brīdinājums par alergēniem: tajā var būt piena, olu, sojas pupu, lipekļa un vēžveidīgo.

    Brīdinājums: nelietojiet šo produktu, ja esat grūtniece vai barojat bērnu ar krūti. Nav piemērots bērniem līdz 18 gadu vecumam. Sargāt no bērniem. Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu! Šī uztura bagātinātāja patēriņš jums jākonsultējas ar savu veselības aprūpes speciālistu. Uzglabāt temperatūrā, kas nepārsniedz 25°C, vēsā, sausā vietā, prom no saules gaismas. Produktu nedrīkst izmantot kā daudzveidīga uztura aizstājēju. Ražotājs nav atbildīgs par jebkādiem zaudējumiem, kas radušies nepareizas lietošanas vai uzglabāšanas dēļ.

    Особые артикулы

    Покупатели этого товара так же приобрели:

    В этой категории 16 товаров: